ЖИЛИЩНА СГРАДА - ЦЕНТЪР

Няма качено видео.
Няма план за този имот

Описание на имота

ЖИЛИЩНА СГРАДА НА УЛ. ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ И УЛ. СЛИВНИЦА - БУРГАС

 

      


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

200 м. до центъра на  града & 1 км до плажа

 

Жилищната сграда е разположена на тиха, еднопосочна улица в спокоен жилищен район, в Централната част на град Бургас, на улиците „Сливница“ и „Св. Патриарх Евтимий“. В непосредствена близост се намират училище, сградата на операта и театъра в града, множество супермаркети, заведения, банки и др.

 

Срок на завършване на сградата: Септември 2018г.

 

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ
Тухлена зидария | 5 камерна дограма | врати от МДФ

Конструкция - Монолитна стоманобетонна с високоякостен бетон. Външна и вътрешна тухлена зидария с топло и шумоизолация между отделните помещения.  Хидроизолация в основите на сградата.

Водопровод и Канализация – Питейна, битова водопроводна инсталация с полипропиленови тръби.  Заустване на отпадъчните води в уличната канализационна.

Електроинсталация - Захранване е от самостоятелен трафопост. Електрическите консуматори в сградата са захранвани от главно електромерно табло, разположено на партер. Апартаментните електрически табла са скрити, вградени над входните врати или странично на стената. Инсталация от СВТ кабели. В апартаментите инсталацията е с проводници тип ПВВМ-Б1,  положени скрито под мазилките/замазките. Мълниезащитна и заземителна инсталации.

Дограма пет камерна, двуслоен стъклопакет. Уплътнение от всички страни за надеждна защита от течение и влага.

Входни врати - блиндирани.

Асансьор – хидравличен. Стълбищната клетка и асансьор, отделени посредством димоизолиращи врати на всички нива. 

Общите части - облицовка подови настилки гранитогрес, стени- шпакловка, латексова боя.

 

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Апартаментите са завършени „на тапа“, което означава изградени Ел. и ВиК инсталации, стени, подове и тавани- на замазка. Допълнително фирмата предлага и изготвяне на индивидуални, интериорни проекти и изпълнение на довършителни работи (фаянс и теракот,  оборудване на бани, боядисване, обзавеждане и др.)

 

ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

План на плащане №1

30% от продажната цена при подписване на предварителния договор

30% от продажната цена  2 месеца след подписване на предварителния договор .

30% от продажната цена  4 месеца след подписване на предварителния договор.

10% от продажната цена дължима при подписване на Нотариален акт, но не по късно от 6 месеца след подписване на предварителния договор.

 

План на плащане №2  с 2% отстъпка от цената

90% от продажната цена при подписване на предварителния договор

10% от продажната цена дължима при подписване на Нотариален акт

 

План на плащане №3  с индивидуален план на плащане.

 

АРХИТЕКТУРА

Фасадата на сградата е съобразена с посочените височини във визата, а архитектурното оформление е съвременно и функционално.

 

На Приземен /ПАРТЕР/ етаж са разположени фитнес, кафе- еспресо и административни помещения. В южния край на сградата се предвижда паркиране на две нива чрез системи за паркиране, поради голямата светла височина. В пристройката западно от съществуващата сграда са решени главния вход от юг, общите за сградата помещения и вертикалната комуникация – стълбищна клетка и асансьори.

На ІІ-ро ниво - +3.75 м  - се намира второто ниво на Фитнеса. В южния край на сградата се предвижда ново стълбище, което да обслужи залата на това ниво, проектирани са  2 броя ателиета.      

 На ІІІ ниво -  I жил.етаж -  са проектирани 11 броя апартамента на етажа – един четиристаен, четири тристайни, един двустаен – на това ниво предвиден за хора с увреждания и пет  ателиета, като ателиетата са отделени от жилищната част посредством остъклени врати.

 На ІV ниво -  IІ жил.етаж -  са проектирани също 11 броя апартамента на етажа – един четиристаен, четири  тристайни и шест двустайни. 

На V ниво - IІІ жил.етаж – На това ниво апартаментите са също 11 броя на етажедин четиристаен, три тристайни и седем  двустайни. На това ниво от изток, юг и югозапад са предвидени отстъпи след кота главен корниз под 45 градуса, като са използвани частично и възможностите за построяване на капандури пред тази плоскост. На югозапад, при котата корниз с Н=12.0 м е предвиден и арх. елемент.

На VІ ниво - Тавански етаж  - Проектирани са 7 броя апартаменти – един четиристаен, два тристайни и четири двустайни, разположени зад равнините под 45 градуса от кота главен корниз за трите фасади, изчислени спрямо средния проектен терен за всяка от фасадите. 

Местоположение на имота

Цена: от54 700 €

Цена за кв.м.: 854,69 €
Площ (кв.м.)
от 64
Стаи
2-4
Етаж
1-5
Построен
2018
Училище (м)
30
Хранителен магазин (м)
30
Център (м)
200
Автобусна спирка (м)
300
Плаж (м)
1000

Свържете се с нас

+359 888 415 465
+359 888 599 109
Skype: unihome.bg
sales@unihome.bg